BALSLEV MANAGEMENT

Professionel rådgivning og sparring der kan øge din succes og værdi

Jeg kan være din fortrolige sparringspartner og som uvildig rådgiver kan jeg spore mig ind på komplekse udfordringer eller muligheder.

Jeg har stor erfaring med programledelse, projektledelse, IT Service Management og Service Excellence. Jeg er meget erfaren indenfor ledelse med primær fokus og dokumenteret succes i forhold til optimering og kvalitetsledelse.

Jeg har især stor erfaring i etablering, udvikling og drift af PMO, herunder værdiskabende porteføljestyring og prioriteringsmekanismer.

Jeg har igennem mange år deltaget i forskelligartede rådgivninger og forandringer, enten som bestyrelsesmedlem, som konsulent eller som interim leder, og jeg har stærke evner til at se sammenhænge mellem teknik og forretning samt stærke evner til at at perspektivere og udpege de mest værdigivende indsatsområder og optimeringsmuligheder. I konkrete arbejdssituationen er jeg også god til at motivere medarbejdere, sparre med ledere, ligesom jeg er meget tydelig i ledelseslinje og målfastsættelse både for den enkelte medarbejder og for hele teams.

Lean Management er en af de gode værktøjskasser jeg blandt andet benytter, men herudover består opgaven i stor grad af at vi sammen anvender dialog og sund fornuft. Jeg kan blandt andet rådgive og tilbyde sparring indenfor:

  • Kvalitet- og procesforbedring
  • Implementering eller ændring af processer, governance m.m.
  • Skabe sammenhæng mellem tværgående processer m.m.
  • Project Managent Office (PMO)
  • IT Lean Management og Agil håndtering
  • Bestyrelsesarbejde

Hvis du gerne vil have personlig sikkerhed for at jeg er den rette til at rådgive og hjælpe dig videre, er jeg altid åben for en uforpligtende snak med udgangspunkt i din situation. Jeg kan give dig et indtryk af, hvordan jeg kan være værdifuld sparringspartner ved at fortælle om lignende anonymiserede situationer, hvor jeg har ydet en indsats.

Tag gerne fat i mig via kontaktformularen, så vi kan tage en snak om dine behov og muligheder.